web
analytics
Drukkerij SK: interessante nieuwsberichten

De acceptgiro blijft!

Per 26-04-2017 heeft Currence / Acceptgiro BV bekend gemaakt dat het stoppen van de papieren Acceptgiro per 01-01-2019 wordt uitgesteld. Goede doelen en sommige groepen consumenten zijn nog steeds enthousiaste gebruikers van de acceptgiro. Afhankelijk van de mate van het gebruik van de acceptgiro in de komende jaren, zal nadere besluitvorming over de uitfasering plaatsvinden.

Printadvertenties leveren tot 39x hun kosten op

De Ierse krantenuitgever Independent News & Media (INM) heeft onderzoek laten doen naar de impact van adverteren. Printadvertenties komen daar goed uit: ze zijn goed voor een kwart van alle via media gegenereerde omzet en winkeliers mogen voor iedere Ierse pond die zij investeren in printadvertenties er gemiddeld 39 terugverwachten in omzet.

Het onderzoek, dat is uitgevoerd door Ignite Research, nam drie jaar in beslag en leverde zo’n 20 miljoen data op. Dat leverde een aantal interessante uitkomsten op:

  • Gemiddeld komt zo’n tien procent van de bezoekers op een internetpagina via print.
  • Voor retailers is adverteren in print 1,5 keer interessanter dan adverteren op de radio wat betreft return on investment.
  • 38% Van de proefritten in auto’s zijn een direct resultaat van printadvertenties.
  • Voor de reissector levert iedere geïnvesteerde pond er 35 op en een vijfde van alle geboekte reizen is er naar te herleiden.
  • Adverteren in print levert de financiële sector ruim acht keer de kosten op.

bron: Irish Independent

Nieuwe printer geïnstalleerd

Met ingang van 14-04-2014 hebben wij een nieuwe printer. Snel en efficiënt bestanden printen zonder lange levertijden. Variabele data, kwaliteitsprints of verschillende soorten papier. Kijk op onze printpagina's voor meer informatie.

SK opnieuw gecertificeerd

Na 3 jaar zijn wij met succes opnieuw gecertificeerd voor het ISO 9001:2008 kwaliteitszorgsysteem. Een reden om trots op te zijn.

D-certificaat voor IBAN-acceptgiro's

Op 25 maart hebben we met succes de test afgelegd voor het drukken van IBAN-acceptgiro’s. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar onze pagina over IBAN-ola’s.

Stacks Image 6677
Stacks Image 6679
Stacks Image 6681
Stacks Image 6683