Print It

in het nieuws

info@drukkerijsk.nl

Opgeruimd staat netjes

Afgelopen maand hebben wij onze drukkerij opgeruimd. We moesten plaatsmaken voor een grote papierbestelling. Alle winkeldochters weggedaan maar van sommige zaken vinden we het toch zonde om zomaar bij het oud ijzer te zetten. Zo hebben we nog wat grafische hulpapparatuur over en wat enveloppen. Mocht u interesse hebben, neem dan even een kijkje.

Nieuwe lay-out website

De regelmatige bezoeker van onze site zal het wel opgevallen zijn. De website heeft een andere layout gekregen. Mocht u suggesties voor verbetering hebben, stuurt u ons dan een berichtje via ons contactformulier.

De acceptgiro blijft!

Per 26-04-2017 heeft Currence / Acceptgiro BV bekend gemaakt dat het stoppen van de papieren Acceptgiro per 01-01-2019 wordt uitgesteld. Goede doelen en sommige groepen consumenten zijn nog steeds enthousiaste gebruikers van de acceptgiro. Afhankelijk van de mate van het gebruik van de acceptgiro in de komende jaren, zal nadere besluitvorming over de uitfasering plaatsvinden.

Nieuwe printer geïnstalleerd

Met ingang van 14-04-2014 hebben wij een nieuwe printer. Snel en efficiënt bestanden printen zonder lange levertijden. Variabele data, kwaliteitsprints of verschillende soorten papier. Kijk op onze printpagina's voor meer informatie.

SK opnieuw gecertificeerd

Na 3 jaar zijn wij met succes opnieuw gecertificeerd voor het ISO 9001:2008 kwaliteitszorgsysteem. Een reden om trots op te zijn.